Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2009 11:10 - България трябва да се гордее с Лили Иванова !
Автор: kombakova Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 4735 Коментари: 8 Гласове:
0

Последна промяна: 19.01.2009 20:37


Легендата на българската поп музика 
Лили Иванова доказа,че е звезда от 
най-висока класа !

Силно ме впечатли предаването на Мартин Карбовски.Абсолютно прав е:"
С това интервю искаме да кажем само едно – каквото  и да прочетете утре от недолюбени журналисти, знайте, че концертът на Лили Иванова в Париж, зала „Олимпия” беше тотален успех на българите в цяла Европа. Беше признание и изненада за французите. Представете си някой ден българите като Лили да са толкова много, че да свирят, пеят и играят във всяка една известна зала по света. Ще бъде прекрасно! Дотогава, докато това се случи – продължавайте да мечтаете за вашата „Олимпия”! Тя ви чака. Не е толкова трудно да стигнете до нея. Лили Иванова ви казва как да стигнете до нея – трябва да се трудите. 
Да работите. Звучи скучно, но е истината.”
Най- после се случи това,за което бяха мечтали толкова български звезди на популярната музика- концерт в зала "Олимпия"-Париж.Най-щастливият човек вечерта на 9 януари 2009 година в емблематичната концертна зала бе Лили Иванова!
Когато една голяма мечта стане реалност,тя ощастливява мнозина!
Благодаря на Лили Иванова,че въпреки хулите по неен адрес, недостойните нападки в предавания доказа,че е най-голяма.Радвам се,че точно тя / щях да се изненадам , кой друг би могъл от тази пародия на певци да бъде допуснат в тази велика зала/. 
Чета ,че била паднала,че нямало зрители,че струвало скъпо.Колкото и да й завиждат разберете:тя е нашият шлифован диамант и ако имаме малко мозък ще пазим, ценим и приживе почитаме великите си личности.
Поздравления за хората осигурили средствата,колкото и да са много за нейното представяне, тя ги заслужава.
Срамота / но не ме изненадва,че министър Стефан Данаилов, министър председателя Сергей Станишев и призидента Първанов не са присъствали или изпратили цветя / това показва културата на хората от високите етажи.
Ето какво казва самата Лили:
Защо не се гордеем, когато българин постигне успех, в която и да е област? Защо той не получава необходимото уважение? Смятам, че не се работи, за да се повдигне духът на тази нация. Французите ме попитаха къде са цветята от президента, премиера, министъра на културата. Защото аз, спокойно мога да кажа, България беше в "Олимпия". Но това не се забеляза в моята страна. Сега някои хора ще се опитат да се качат на рамото ми, за да изглеждат по-високи. Ще си припишат актив. Ще кажат, че те са организирали и направили това. За първи път ще бъда нескромна. Ще кажа това, което мисля, както и да звучи: Гордея се със себе си. Това е мой успех. И политиците не заслужават да се кичат с него. Благодаря на тези българи, които дойдоха и се забавляваха съвсем искрено. За първи път виждам мои сънародници да се радват по този начин. Така както не съм и си представяла в най-смелите си мечти. Това беше развълнувано море от емоции. 
И аз бях част от това море", коментира Лили Иванова.
Пожелавам искрено на голямата Лили Иванова да е жива и здрава.Да ни радва и представя родината ни!
Тя на практика доказа ,народната поговорка
      " Когато фактите говорят ,боговете мълчат!"                image  
image image  image

image
image

                                           



Тагове:   България,


Гласувай:
0



1. анонимен - И с
19.01.2009 11:35
Хан Аспарух, също
цитирай
2. kombakova - Да имаме история !
19.01.2009 11:40
Да имаме история и аз се гордея,с личности като Лили Иванова и Хан Аспарух !
цитирай
3. skribezium - kombakova,
19.01.2009 12:25
Тук са моите постинги и коментари за концерта на Лили Иванова в зала "Олимпия". Поздрави!
http://skribezium.blog.bg/viewpost.php?id=273087
цитирай
4. kombakova - skribezium,Поздравления!
19.01.2009 13:09
Благодаря Ви,че подобаващо сте изразили отношението си към великата ни личност Лили Иванова!Прегледах поста, адмирации!
цитирай
5. анонимен - Валентин Николов
24.01.2009 17:44
ЛИЛИ ИВАНОВА е жив ПАМЕТНИК на БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА. ИКОНАТА НА БЪЛГАРИЯ. ЕДНА от 100-те НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ ЖЕНИ на 20 век в СВЕТА.
ЛИЛИ ИВАНОВА бележи невероятни успехи в шоубизнеса в БЪЛГАРИЯ през последните години. Двата големи концерта в препълнената зала №1 на НДК през ноември 2008 г. доказаха, че ЛИЛИ ИВАНОВА отдавна е надживяла времето, в което живее. Билетите бяха продадени за броени дни 2 месеца преди концертите на цени, за които всички останали изпълнители в БЪЛГАРИЯ могат само да мечтаят. През януари 2009 г. ЛИЛИ ИВАНОВА взриви зала Олимпия в Париж и покори поредния ВРЪХ в своята кариера. С таланта и трудолюбието си ЛИЛИ сама си отвори вратите към СВЕТА. Този СВЯТ, който има право да знае за нея, който трябва да научи за нейната НЕПОВТОРИМОСТ и УНИКАЛНОСТ.
Успехите на ЛИЛИ доведоха жълтата преса до истерия. Защо се надигна тази вълна от писания по адрес на ЛИЛИ днес? Едва ли някой от пишещите тези измислици и небивалици се интересува дали ЛИЛИ е на 70 или 100 години, дали изглежда добре или не? Атаките са насочени не само за да принизят стойността на творчеството на ЛИЛИ ИВАНОВА, а и да се опитат да провалят нейните бъдещи успехи. Проблемът е в това, че ЛИЛИ ИВАНОВА е единствената НЕЗАВИСИМА българска изпълнителка, която сама организира изявите си, която заслужено е най-добре платена и която не се остави някой да печели на неин гръб. Тя не дели хонорарите си с измислени продуценти, управители на музикални къщи и т.н. Сама избира песните си, сама преценява къде да пее, сама изготвя стратегията си към успеха. Има ли друг изпълнител в БЪЛГАРИЯ, който да се похвали с това? Дали самата ЛИЛИ ИВАНОВА е обект на прицел или нейната стрелите са насочени към успешната и стратегия, която се явява заплаха за много музикални босове. Какво би се случило с техния бизнес, ако някой от техните “звездички” тръгнат по пътя на ЛИЛИ и престанат да си поделят паричките с тях? Тези хора стоят зад всичко, което се пише в жълтата преса. Те плащат, за да сринат ЛИЛИ ИВАНОВА, а журналисти-лакеи се продават за жълти стотинки. Уважаеми господа, сбъркали сте стратегията. Не сте Вие тези, които ще определяте до кога ЛИЛИ ИВАНОВА трябва да пее, или кога да слезе от сцената. Това го определяме НИЕ – тези, които я уважаваме и подкрепяме в трудния и път към успеха. Тези, които превърнахме нейното име в ЛЕГЕНДА. НИЕ сме нейната опора. НИЕ пълним залите и ръкопляскаме на концертите и. НИЕ купуваме албумите и, НИЕ подпомагаме и спонсорираме изявите и. И всичко това – за да я има, за да има с какво да се гордеят и идните поколения, за да запазим българския дух, за да съхраним БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА в лицето на една жена, достойна за уважение и преклонение. НИЕ се възхищаваме на песните и, на гласа и, поддържаме нейната сила и дух, а тя ни отвръща с ЛЮБОВТА си... НИЕ – нейната милионна ПУБЛИКА. Така, че когато пишете за ЛИЛИ си спомняйте и за НАС, защото незаслужените обиди към нея са обиди и към НАС.
цитирай
6. kombakova - Напълно споделям мнението Ви!
25.01.2009 20:23
Уважаеми г-н Николов радвам се, че и Вие мислите като мен независимо от какво поколение сме.
Явно имаме добър вкус към стойностната българска музика.Благодаря Ви !
цитирай
7. анонимен - HI
02.02.2009 21:53
mn vi yvajavam ama lilito dne6no vreme osven staroto pokolenie nikoi dryg ne q sly6a. Az nai malko
цитирай
8. анонимен - bygarskata legenda LILI IVANOVA
23.02.2009 07:20
gordeite se skypi synarodnici-takava li4nost se rajda mnogo rqdko a predstavete si LILI IVANOVA-e bylgarka tq 6te ostane v na6ata istoriq za6toto LILI e nai-cennoto ,koeto ima BULGARIA-ne mojem da ne go priznaem NALI
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kombakova
Категория: Спорт
Прочетен: 1171170
Постинги: 105
Коментари: 941
Гласове: 7131
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031