Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2008 11:33 - Пламен Константинов пример за младите!
Автор: kombakova Категория: Спорт   
Прочетен: 3972 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 07.12.2008 20:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                       

image



                      ТАКА СЕ БОРЯТ САМО   ДОСТОЙНИ   ЛИЧНОСТИ И  ГОЛЕМИ  СПОРТИСТИ !

 Един състезател ,капитан на най-успешния ни колективен тим показа на целия свят как трябва да се бориш срещу интригите, провокациите, когато си сигурен в себе си !
Не мога още да си обясня колко трябва да си ограничен и да подложиш  най-добрия си национален отбор на такъв тъп български експеримент :  нерви, срив на самочувствие , унижение,  съмнение....
Може ли да допуснеш като ръководство да  подложиш на съмнение състезател  преди първия мач на отбора !
Не мога да го асимилирам!  Ако си имал съмнения като ръководител на федерация  в допинг пробата на Пламен от Правец  , защо още в България не се направи   допълнително  изследване , преди заминаването ,ако трябва  резултата да се получи  в Пекин.
Спомнете си , че волейболистите имаха тренировъчни срещи  в Корея преди започване на олимпиадата.Сякаш  нарочно  на Пекинска земя се сътвори този скандал.  Очаквали са уличавайки Пламен, той да свие знамената , да наведе непокорната си глава по-ниско от тревата и да започнат манипулациите с този велик спортист !
                         Да ама не ! Не познаха!

Пламен винаги е вървял с високо вдигната глава,той е капитана казваш всичко право в лицето на ръководството.Той е който застава зад момчетата и те зад него. Чудя се ,толкова ли малко го познаваха шефовете на федерацията? Пламен им показа ,че с него нечисто не се играе !
Тази сутрин в мача с Венецуела му се радвах, че въпреки умората успяваше да се усмихва да дава кураж на отбора да е локомотива. Лицето му се променяше от яд при допусната от него грешка. Без да показва умора,от излишния път който пропътува, излишните нерви които си съсипа. Държа  се като истински капитан и важна за волейбола  личност.
Тава е спортист от който трябва всички и най-вече младите поколения не само спортистите да се учат!
               Спортист който обича спорта, отбора и чистото си име !

 Браво на Пламен Константинов -успех  в  Пекин и да знае че вече той е победител в най-долната схватка с  чиновниците в спорта. /експеримента български  -да си изгониш състезателя и да обявиш пред света ,че не вярваш нито на лекари нито на треньори нито на спортистист/.
Считам , че Стефка Костадинова също има вина, че допусна този скандал.
Мисля си, ако на ръководния пост беше Иван Славков това нямаше да се случи !
Ще могат ли тези хора да погледнат българските любители на волейбола и спорта в очите след завръщането си ? Дано БОК  потърси отговорност от виновниците ,те  знаят кои са !


Тагове:   младите,


Гласувай:
0



1. noneva - re: ТАКА СЕ БОРЯТ САМО ДОСТОЙНИ ЛИЧНОСТИ И ГОЛЕМИ СПОРТИСТИ
19.08.2008 13:45
Vsi4ko,koeto si napisal e to4no taka!Za jalost oba4e usloviyata pri koito se podgotvyat nasite sportisti sa v takova okayano sastoyanie,4e mi e 4udno kak izobsto pravyat postijeniya.Tezi dni mnogo se sumi okolo zlatoto na Rumyana Neykova,dori sega gledah posrestaneto i na letisteto.Duhova muzika,fanfari i kakvo li oste ne,a mai nikoi ne se zamislya pri kakvi usloviya se e podgotvyala!Vseki znae da varvi sled pobeditelite,a kakvo vsustnost pravim za tyah?
цитирай
2. kombakova - Вече нищо не може да ме изненада в тази държава !
19.08.2008 23:00
Тази вечер по медиите излезе информация,че интригата с Пламен Константинов станала по случайна информация -слух. Чиновника Лазаров се прибрал в България , защото нямало какво да прави вече в Пекин. Действително е така, той си свърши мръсната работа ! За какво става въпрос ?
Господин президент на Републиката, нали сте фен на волейболният отбор-патрон на отбора ни във Варна, г-жо Костадинова,г-жо Лечева намесете се, такива хора са вредни за спорта! Потърсете им отговорност !
цитирай
3. zaw12929 - ако на ръководния пост беше Иван Славков това нямаше да се случи !
21.08.2008 18:15
ПРАВА СТЕ И ДА ВИДИМ, КАК ЩЕ ЗАВЪРШИ ТОВА
цитирай
4. bgtrener - :)
26.08.2008 19:51
Много станаха виновниците...
Сега и за Карабиберов се говореше по радиото...
цитирай
5. анонимен - Най-добрата класна!
22.10.2008 15:40
Всичко е вярно!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kombakova
Категория: Спорт
Прочетен: 1171091
Постинги: 105
Коментари: 941
Гласове: 7131
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031