Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2009 20:29 - Карнобатска драма
Автор: kombakova Категория: Спорт   
Прочетен: 3736 Коментари: 2 Гласове:
11

Последна промяна: 16.10.2009 22:36


                       Какво става с младите хора на Карнобат?
Живеем в малък град в който  почти всички се познават.Лошата,страшна новина смразява съзнанието ни.Задаваш си въпроси:как е възможно,ТАКАВА ЖЕСТОКОСТ равносилна на съдизъм.За две години два случая с особена жестокост.В единия,убитата и изгорена жертва е бивша моя ученичка,а сега убиецът на майка и дъщеря бивш наш ученик.Страшно боли когато си представяш тези деца,израснали пред очите ти и изведнъж единия жертва , другия -извършител на жестоко престъпление само на 18 години.Две седмици докато открият трупа на Мария,със сестра й Петя моя мажоретка вярвахме,че е някъде и ще се върне.Приятеля и /който се оказа и убиеца на Мария спеше в тях и заедно с баща и я търсеше/.каква бе тази психика да убиеш и да спиш на леглото на Мария и да рониш сълзи-не мога да си обясня той е само на 21години/. Жалко за Мария,това е трагедия която остава трайна следа.Владимир/Замбито/ е дете гледано с много грижи и обич .Майка му е преподавател по немски език,познавам я лично и знам как тази жена се грижеше за сина си ,който често боледуваше.Какво стана с това момче,да прояви такава жестокост не мога да си обясня.Казват,че имал тежко детство.Баща му почина когато бе малък,сестра му завърши финанси, двамата са гледани от една майка.Какво го доведе до садизъм?
Същото е с момчето което уби майката и дъщеричката й.При нас до 7 клас бе едно тихо изпълнително момче.Без някакви прояви един много добър ученик.В края на осми клас нещо се случи,така и не се разбра защо и с кого е бил,  когато се хвърли   и потроши от новострояща се сграда.Майка му цяла година го гледа,след доста операции проходи и за благодарност към грижите и лишенията на тази жена/рускиня без близки в България, усмихната и работлива / уби две невинни души и сложи край на своя.Класа на племенницата му Даяна, която уби, събираха пари за операцията му -каква ирония на съдбата.
Говори се ,че са пушили трева или наркотици.Ако това е вярно,явно наркотиците не прощават и не вземем ли мерки ,а не е трудно в нашия град да се хванат наркодиларите.Не може полицията да не знае кои са.
Не го ли направим ще дадем още свидни жертви.
За моето детство си спомням,че най-голяма трагедия бе, когато паднала жица уби младо момиче,а приятелят й войник, не го преживя и сложи край на живота си.
А сега децата не минава ден да не  слушат и гледат  за поредното убийство.
Жалко е ,че стана ежедневие и те  свикват с  поредната страшна  новина!





Тагове:   драма,


Гласувай:
11



1. kilometraj - Да, но нас ни учеха на ред и дисцип...
12.11.2009 11:09
Да, но нас ни учеха на ред и дисциплина, а днешните деца само американски филми гледат - там наркотици и насилие. Я да прочетат "Тимур и неговата команда" примерно. (не съм русофил, но книжката ми харесва) И не е само с младите в Карнобат това.
цитирай
2. kombakova - Много сте прав!
12.11.2009 22:11
През моето детство не се прибирахме,играехме до късно,помагахме,ходихме по паметниците да стоим мирно но си го спомняме и често се шегуваме.Просто имаме спомени а сега децата не могат да играят.За жалост остават без пълноценно детство.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kombakova
Категория: Спорт
Прочетен: 1170961
Постинги: 105
Коментари: 941
Гласове: 7131
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031