Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2009 19:59 - Адмирации за Любослав Пенев!
Автор: kombakova Категория: Спорт   
Прочетен: 10937 Коментари: 27 Гласове:
6

Последна промяна: 07.11.2009 12:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                                            Любо Пенев доказа,че е мъж с характер!

От доста време не съм се впечатлявала от действията на български футболисти.С нищо не можеха да ме изненадат.Като учител по физическо възпитание и спорт дори не се включвам в разговорите на учениците, по простата причина, не гледам нашето първенство.Не намирам един футболист, който да им дам за пример от вътрешното първенство.От спортната емисия разбрах за поредната изцепка на футболистите на ЦСКА . Проследих с интерес реакцията на треньора им Любо Пенев. Останах приятно изненадана от точната му преценка, решителност.  За пръв път чух някой да казва на футболистите, че основната им беда е дисциплината и отговорността.По душа съм левскарка от времето на Гунди.Но Пенев ми напълни душата.Винаги съм го считала за несериозен футболист, дори глупав. Сега му се извинявам.Считам, че той е един от малкото бивши състезатели от славното време, който има качества да бъде добър треньор.Спомням си коментарите му в началото когато започна в ЦСКА. Бранеше момчетата си, как им вярваше.А те нали са от поколението, което по документи вземат  200 лева естествено го предадоха.За футболистите , не се изненадвам. Но ръководството на ЦСКА да го предаде и да ги върне без негово знание, това е обида, която не се приема от достоен човек.
И ответната реакция на Любослав не ме изненада.
Един треньор,който държи на думата си постъпва така!
Богатите собственици нека търсят треньор от чужбина,като не ценят  малкото можещи и ставащи за треньори футболисти!
Както той каза преди години ,а сега ние казваме :
ръководството на ЦСКА " да духа супата..."
Поздравления и адмирации Любо!

image                                                А те дали са спортували?

Коментари  които говорят  много:

dechko0706
ЦСКА е любимият ми отбор,но Любо не е сред любимите ми играчи.Отставката му,начина на излагане на мотивите,говорят за достоен и принципен мъж! Поклон, Любо! ЦСКА има нужда от теб, но собствениците на ЦСКА и колегите им от другите отбори имат нужда от урока,който им даде! Успех,където и да отидеш,но не забравяй ЦСКА и многобройните почитатели на футбола, в чийто очи вече си не само голям футболист, но и достоен мъж !

Midves
Привет на всички,

май се намери най-после някой, който да подскаже в България, че така футбол не се гради....?! Аз също съм привърженик на ЦСКА - но, въобще не подкрепям отношението на "собственниците" на клуба....! Щом са толкова специалисти в тази игра, защо им е треньор - нека да поемат и спортно-техническата отговорност ! ЦСКА е на всички ония, които милеят и подкрепят отбора от много години....! Въпросът не е заради Любослав Пенев - той е принципен, отнася се за всички , които се занимават с футбол в България....! Един истински професионалист, постъпва точно така - когато се нарушават и не се спазват правилата на играта, подаваш оставка..! А Любо наистина е такъв - просто е научил нещо истинско в Испания..! Адмирации за постъпката му - ако и други негови колеги действат така, май нещата ще си дойдат по местата..! Все пак - успех на всички....!

chach
Аз като един от милионите верни фенове на ЦСКА призовавам всички червени фенове да застанем за оставането на Любо като треньор на ЦСКА.Оставката на Любо я разглеждам като искане на доверие към него от собствениците и милионите фенове.Дилемата е ясно очертана- или той или пияниците в отбора.За мен избора е ясен.Не ни трябват играчи които не зачитат реда и дисциплината в отбора.В близкото минало ЦСКА се славеше като отбора с най-желязна дисциплина и затова отбора имаше силен дух и мачкаше наред в Европа.А сега с тези госпожички ни мачкат нас.Аз съм за връщане на желязната дисциплина и реда в отбора.Към собствениците на отбора:осъзнайте се и застанете твърдо зад Любо и ако той иска разкарайте пияниците през зимния трансфер.Не правете като бай Ганьо да заставате зад пияндетата в отбора защото те ще ви отрежат главите.Към феновете:на мача утре всички с плакати в подкрепа на Любо и нека неговото има се скандира от първата до последната минута на мача и да покажем,че сме най-великата публика на най-великия отбор на България,а не просто едно акционерно дружество.



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. haralanov - Не съм сигурен обаче...
06.11.2009 20:04
Че оставката на Любо Пенев ще е от полза за ЦСКА!По-скоро тази оставка ще демотивира отборът да играе!Вината е изцяло у собствениците!
цитирай
2. анонимен - Съгласен
06.11.2009 20:51
Абсолютно съм съгласен с авторката. Като бивш спортист знам какво е дисциплина. А дисциплината е в основата на всичко. Имаше един баскетболист Дражен Петрович...отиде да играе в Маями. Преди промените сме си говорили с него, като е бил в България. Казвал ми е, че всяка сутрин преди училище е ходил самичък в залата и е правил по 500 стрелби. Така се става добър....

А сега?!?!?! Пълна пародия.....треньора не може да си събере отбора от кръчмите....хахаха......

Единствено не мога да разбера защо сме се събрали да си играем на футбол......кого лъжем.....май самите себе си:)

И когато някой ни каже истината в очите....му се сърдим:)

За Любо......евалла...уважавах го като футболист (нищо че не съм от ЦСКА), показа че заслужава уважение и като треньор. Не говоря за уважението като човек - стриктен, принципен, отдаден на работата си.....трябва да гледаме като писани яйца такива хора....все по-радко се срещат в България
цитирай
3. kombakova - Благодаря Ви!
06.11.2009 21:00
Водя мажоретен състав от 8 години и ми е ясно ,че без репетиции и дисциплина успех няма.Изгонила съм доста момичета, които не са спазвали правилата ми.Написах им етичен кодекс, който не го спазва си издава дрехите!Ръководителя е този който носи отговорността за тях !
цитирай
4. vanex - :)
06.11.2009 22:44
аз пък се зарадвах на теб, Комбакова, за постинга ти и за това, че разбираш от спорт, и друго ми хареса- "Написах им етичен кодекс, който не го спазва си издава дрехите"- така трябва да бъде навсякъде :)
цитирай
5. анонимен - браво на Л.Пенев
06.11.2009 22:48
Едно голямо браво от сърце на Л.Пенев!!!
цитирай
6. анонимен - Bravo, Lubo !!!!
06.11.2009 23:18
Postapkata ne bi mogla da se opredeli po nikakav drug nacin, osven kato dostoina za uvagenie ! Vsicki v dnechno vreme sme svideteli, ce fakti dokazvachi vinata na niakoi ,se priemat s nasmechka ot sachite i te s nebivala naglost se macat da zapaziat parceto ot banicata !!!! No kolko sa onezi ,koito s dostoinsvo se ottegliat , ubedeni v pravotata si i v imeto na cesta- Malcina . Bravo , Lubo ! SAMO CSKA !
цитирай
7. teachme - И мен ме изненада...
06.11.2009 23:57
положително с поведението си!
Поздрави за ясно изразената позиция!
Дано не приемат оставката му!
цитирай
8. kombakova - Любо ще спечели!
07.11.2009 09:53
От пресата разбирам,че Любослов се насочва да замине за Испания.Сигурна съм,че ще натрупа още опит и знания.Пожелавам му успех.Както той каза преди години а сега ние казваме :ръководството на ЦСКА " да духа супата..."
цитирай
9. ka4ak - Да духат супата!
07.11.2009 10:07
Дано се договорят,че иначе не е добре за отбора!
цитирай
10. pomiqrat - Само недей да приказваш и пишеш н...
07.11.2009 10:21
Само недей да приказваш и пишеш наизуст, защото не са тези от ЦСКА, които пишат, че футболистите им получават по 200 лв, а от разни други отборчета.
цитирай
11. kombakova - Едва ли Пенев ще се договаря!
07.11.2009 10:22
Не мисля,че Любослав ще се договаря с ръководството.Той показа характер и не би се върнал. ЦСКА изгуби един амбициран да се докаже млад треньор.Учих в спортна академия задочно.В потока ни бе записан Велизар Вуцов.Нито веднъж не го видях на лекции,изпити.Майка му се появяваше когато имахме заверки.Затова от него треньор никога няма да стане.Спомнете се колко хартия се изписа,колко се мъчиха да го наложат някъде.Но момчето не става.Докато Любо има опит,характер,най-вече знае какво иска.Човек като него едва ли ще направи компромис на богатите ръководители на ЦСКА.Той не е Вили Вуцов.......
цитирай
12. kombakova - Не си разбрал смисъла
07.11.2009 10:28
pomiqrat явно не си разбрал смисъла на написаното.Как мислиш ръководителите на ЦСКА декларират ли истинските доходи но своите футболисти? Не вярвам!
До скоро клуба им беше обявяван във фалит,отнет лиценз. Сигурен си ,че Сашо Томов им декларира доходите?Затова е следствен............
цитирай
13. kombakova - Поздравявам феновете на ЦСКА,че застават зад Пенев!
07.11.2009 10:41
Сектор "Г" застава твърдо зад Любо Пенев. Вярваме, че той ще остане треньор на ЦСКА. Мястото на Любо в неделя е единствено на треньорската скамейка на "Армията". Това е мястото откъдето той доказа, че може да ни води към нови успехи", се казва в изявление на привържениците, публикувано в официалния сайт на фенклуба.
цитирай
14. анонимен - Комбакова, в грешка си
07.11.2009 14:17
Онзи ден навсякъде излезе, че в ЦСКА футболистите се осигуряват средно на 3500 лв. Сашо Томов го съдят за хиляди нещо, но сред тях не е укриване на данъци. ;-) Браво за хубавата статия!
цитирай
15. kombakova - И вярвате ли че получават толкова?
07.11.2009 14:41
Едва ли това е месечната заплата на нашите футболисти.Ако това им е по договор, трябва да им се помага!
цитирай
16. анонимен - cska
07.11.2009 20:07
lubo ,vsi4ki sme za teb i s teb .prodalgavai taka
цитирай
17. анонимен - BRAVO LYUBO
07.11.2009 21:13
Браво Любо, оказа се че има хора с характер в България. Държа да подчертая, че съм нещо като фен Левски и на всички трябва да е ясно, че двата отбора ЦСКА и Левски не могат да съществуват един без друг.Ако няма силен ЦСКА Левски след време ще стане слаб и обратното, ако няма силен Левски - ЦСКА няма да е силен също.
Не искам да подценявам останалите отбори в страната, но тези два отбора са оформили футболния имидж на България в най-голяма степен - и в нациален план и в международен.
Аще веднъж поздрави и почести за Любо.
цитирай
18. анонимен - само така
07.11.2009 23:20
аз също така пдкрепям л.пенев не следя футбола но мога да кажа че сегашните футболисти не тренират по цели нощи се мъкнат по дискотеки и резултата е налице никаква издръжливост за сила да не говорим аз съм бивш състезател по борба сега тренирам вече само фитнес и се обзалагам че мога на дълги разтояния да бягям по бързо от футболистите при тегло 95 кг. на ръст 176 и 45 години а за тежка работа тези манекенчета не могат да ми се опрат
преди 20 г. това не можеше да се случи никога защото старото поколение имаше трудови навици и спазваше желязна дисциплина затова и успя не може по цели нощи да се мъкнеш по кръчми и да си добър на терена или на ринга или на тепиха и на корта нека футболистите от ЦСКА пробват един много обикновен и прост метод да видят своята физическа подготовка ---- теста на купър и веднага ще се разбере кой тренира и кой не този тест е отпреди 35 г . но е актуален и сега
аз съм фен на БЕРОЕ но напълно поддържам Пенев и той е много прав че футболистите не тренират той навремето се е доказал ---- целия свят го знае а тези младоците които се опитват без да тренират ги познават само техните роднини и никой друг
цитирай
19. анонимен - Това е театър
08.11.2009 08:54
Любо просто преиграва. По комунистически. Какво ще кажете утре (понеделник), когато разберете, че остава в отбора? Пак ще сте излъганите леблебийчета. Така беше при Томов, така ще е и сега.
цитирай
20. kombakova - Времето ще покаже
08.11.2009 09:20
Театърът е сериозно изкуство.Там оцеляват най-добрите.
цитирай
21. lpool - Ами сега когато пак ще води отбор...
08.11.2009 17:18
Ами сега когато пак ще води отбора?!?!?!?
цитирай
22. kombakova - ЦСКА само ще спечели!
08.11.2009 18:20
Желая само доброто на клуба.Едва ли Пенев ще се върне без да има сигурност за действията си.Надявам се,футболистите да осъзнаят какво ги чака,и да започнат да си вършат работата за която им си плаща.
цитирай
23. kombakova - Докога ли, това ще е собственика на ЦСКА?
08.11.2009 20:55
Гледах коментара на собственика на ЦСКА.Не знам името му и нямам представа, бил ли е някога спортист. Чух за отношенията му с Любослав Пенев, за парите които клуба дължи, парите които дават на футболистите....Нямам думи.... На Любослав ще му е много трудно да взема решения и да сложи в ред отбора.
Историята, ще се повтори......
цитирай
24. pomiqrat - Средната заплата в ЦСКА е 3804 лв. ...
08.11.2009 22:01
Средната заплата в ЦСКА е 3804 лв. можеш да си направиш сметка дали се декларират доходите или не. Останалите пари, които им се дават на футболистите трябва да си ги декларират сами, защото те не са към заплатите им , а бонуси.
цитирай
25. kombakova - Браво!
08.11.2009 22:05
Не ти трябва да учиш, биеш, падаш, без да спазваш ред и дисциплина, все ще ти дадат една средна заплата......Затова всички момчета искат да стават какви: футболисти.............
цитирай
26. анонимен - Любо Пенев
09.11.2009 17:38
Аз съм левскар и бих се радвал ако "Левски" имат треньор като Любо Пенев. Човек, който е минал през машината на професионалният футбол, станал голмайстор и капитан на един от добрите испански отбори във времена, когато испанското първенство беше едно от най-силните е Европа (.т.е. в света). Човек, който знае как се работи в истински професионални клубове и как се постигат резултати. Опитва се да научи БГ-футболистите на професионализъм, но за съжаление техният умствен багаж им стига само за щракане с пръсти и да си поръчат поредната бутилка. Дори не мога да нарека футболистите ни ориенталци, защото в Ориента (Турция) отдавна работят по европейски стандарти и успехите им на национално и клубно ниво вече не са изненада за никой. Дано го разберат простите чалгари, наречени футболисти. Уважение се заслужава с игра, а не с гюбеци!
цитирай
27. анонимен - какво заглавие
14.11.2009 08:24
Браво на Пенев, но трябваше да отстоява нещата докрай. Иначе какво стана - тия пиянки ще продължат да вземат средна месечна заплата, която аз като лекар с 35 годишен стаж и квалификация на професор вземам почти за повече от 1/2 година. Но това е България...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kombakova
Категория: Спорт
Прочетен: 1170989
Постинги: 105
Коментари: 941
Гласове: 7131
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031